2022-03-30 13:31:34• hírek • Szatmár.ro

Szaunamaraton az Aquastarban

Az Aquastar aquapark szaunavilágának eddigi legnívósabb eseménye zajlott március 26-án.

A hétórás, 15 szaunaszeánszt magában foglaló szaunamaratonon öt magyarországi szaunamester (Ádám Alíz, Szilágyi Edina, Török Kata, Vadász Júlia és Zagyva Edina) fokozta a hangulatot.

És igencsak forróra sikeredett ez a hangulat, amihez a páratlan illatanyagok sokasága, ízlésesen kiválasztott zenék, illetve a szaunamesterek profizmusa is hozzájárult, felejthetetlenné téve ezáltal a szombati alkalmat.

Alíz, a francia szobalány lágy sanzonok közepette takarította makulátlanra a résztvevők testét és lelkét, Török Kata a Szatmári-síkságokon hozta meg a tavaszt, Vadász Juli az indiánok szellemét idézte meg a szaunában, Zagyva Edina egy rendhagyó esküvőn kereste az igazit, míg Ádám Alíz páratlan roma hangulatot hozott a szaunába, természetesen odaillő zenékkel megsépekelve.

Utóbbinak köszönhetően többen hosszú percekig maradtak még a forró szaunában a szeánsz végeztével, és a padokon táncolva tették fel a koronát a napra. A hagyományteremtő szándékkal megszervezett szaunamaraton a mesterek parádéjával ért véget.

Vadász Júlia első ízben járt Szatmárnémetiben, illetve az Aquastarban. Nagyon élvezte az ittlétet, illetve az eseményen résztvevő vendégekről pedig csak szuperlatívuszokban tudott nyilatkozni. Reményét fejezte ki, hogy a közeljövőben újra „csaphatja a szelet” a mieinknek.

Addig is ne feledjék a már hagyományosnak mondható aquaparkos szaunaszeánszokat, melyekre Borleștean Sebastian szaunamester hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton 18:00, 19:00 és 20:00 órai kezdettel várja az érdeklődőket.









Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: